Haemme joukkoomme kehitysinsinööriä

Kuinka päästä puusta pitkälle? Tule kanssamme kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja!

”NordFuel Oy suunnittelee puuraaka-aineesta liikennekäyttöön tarkoitettua etanolia tuottavan modernin biojalostamon rakentamista Haapavedellä sijaitsevan Kanteleen Voima Oy:n voimalaitoksen yhteyteen. Sivutuotteina jalostamo tuottaisi ligniiniä, biokaasua sekä biopohjaista hiilidioksidia. Nykyisen voimalaitoksen toiminta muuttuisi biojalostamon energiakeskukseksi, joka tuottaisi laitosalueen tarvitseman lämpö- ja jäähdytysenergian.” Lue lisää https://nordfuel.fi/biojalostamo/

Palkkaamme tiimiimme innovatiivisen bioenergia-asioista kiinnostuneen KEHITYSINSINÖÖRIN hallinnoimaan ja tukemaan biojalostamon sivutuotteiden kehitystoimintaa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu jalostamossa syntyvien aineiden, ligniinin, biopohjaisen hiilidioksidin, struviitin ja muiden lannoitteiden jatkokäyttömahdollisuuksien selvittämistä eri yhteistyötahojen kanssa. Työtä tehdään asiantuntijatiimissä, jossa jokaisella on omat monipuoliset vastuualueet.

Olet etsimämme henkilö, mikäli et epäröi tarttua haasteisiin ja olet sitoutunut pitkäjänteiseen tekemiseen. Tiedostat dokumentaation ja kehitystyön tärkeyden. Työotteesi on määrätietoinen, itsenäinen ja aktiivinen.

Koulutustaustasi edellytämme olevan AMK tai yliopistotutkintotasoinen. Aiempaa työkokemusta olet kerryttänyt ehkäpä kemianteollisuuden tai prosessiteollisuuden parissa tai tutkimusprojekteissa. Koska hankkeemme on kansainvälinen, raportointi ja neuvottelut tapahtuvat englanniksi, edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden lähteä mukaan rakentamaan alueelle tulevaisuuden teknologiaa perinteitä kunnioittaen.  Biojalostamo on alueen innovatiivisin ja kunnianhimoisin lähitulevaisuuden projekti. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi ja kaupan päälle saat hyvät työkaverit. 

Haapavettä ympäröi monipuolinen luonto ja kattavat harrastusmahdollisuudet sekä virkeä elinkeinoelämä. Alueena seutukunta on kokonaisuudessaan kehittyvä ja tulevaisuuteen satsaava.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnista vastaa Go On Henkilöstökumppani. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmään Go Onin nettisivujen kautta. Hakuaika: 09.09.2021 – 30.09.2021 23:59.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Teija Mäyrä, teknologiapäällikkö, Kanteleen Voima Oy, 044 554 9381, ti 21.9 klo 14-16 ja ti 28.9 klo 14-16
  • Iris Huttula, Go On Yhtiöt, 040 187 0854

www.go-on.fi