Myydään metsätila

Myydään tarjousten perusteella kahden kiinteistön kokonaisuus Nivalan Isokorvennevalta.

Kaupan kohteena ovat kiinteistöt Isokorpi 535-405-2-30 ja Saarentaus 535-405-2-21 (yht. 63,7 ha).

Kohteella on suota ja metsää. Tässä tarjolla ainutlaatuinen kahden kiinteistön kokonaisuus monenlaiseen käyttöön. Tästä mahdollisuus hankkia metsäalueita sekä suoluontoa harrastuksiin ja luonnossa virkistäytymiseen. Kohteilla on mahdollisuus raivata uutta peltopohjaa. Tarjouksen tekijän tulee itse tutustua kohteeseen ja tehdä itsenäinen arvio kohteen puustosta ja mahdollisista muista arvoista. Tieoikeudet kohteelle ovat olemassa, katso alhaalta kohdasta karttaote.

Tarjoukset tulee jättää 23.9.2021 mennessä osoitteeseen mika.visuri(at)kanteleenvoima.fi tai

Kanteleen Voima Oy
Mika Visuri, PL 47
86601 HAAPAVESI

Lisätietoja kohteesta:
Mika Visuri, puh. 044 554 9382

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä esitetyt tarjoukset. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen myyjä ottaa yhteyttä tarjousajan päättymisen jälkeen tarjouksen tehneeseen, lähtökohtaisesti seuraavien arkipäivien kuluessa puhelimitse.

Kauppa allekirjoitetaan kaupantekotilaisuudessa, jonka myyjä tai ostaja sovitusti järjestää 1-4 viikon sisällä tarjousajan päättymisestä. Myyjä laatii ja tulostaa kauppakirjan ja sen mahdolliset liitteet. Kauppasumma maksetaan kaupantekotilaisuudessa myyjän ilmoittamalle tilille. Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuutomaksusta ja varainsiirtoverosta.

Tiedostot